Vi fik økonomisk støtte

Vedholdenhed og troen på den enkelte
Torben – “Jeg er 55 år og har haft et godt arbejde, været gift og har børn. Da jeg var ca. 40 år, gik jeg ned med stress og depression, og begyndte at have et overforbrug af alkohol. Blev skilt og fyret fra mit arbejde.
Jeg kom i behandling med støtte fra Cirkelines Æske år 2012. Da jeg kom hjem efter behandling, røg jeg ud i et stort blandingsmisbrug. Jeg kom ind og ud af behandling rigtig mange gange.
Nu er jeg endelig flyttet fra min lejlighed i København og bor nu i en flot lille landsby i Jylland, har et dejligt fredfyldt arbejde, og har nogle søde naboer, som også støtter mig. For mig var det vigtigt at finde et nyt sted at bo, og få en ny måde at leve mit liv på.

Tak fordi I tror på mig, og ikke har opgivet mig, trods mange tilbagefald.
Cirkelines Æske har vist vedholdenhed og troen på det enkelte menneske. Sådan er det desværre ikke alle steder i samfundet. Din støtte gør en forskel.”

 

Havde jeg ikke fået støtte var jeg død af druk
Cirkelines Æske har tidligere støttet en 47 år mand, der begyndte med øl og hash som 17-18 årig, hvilket senere endte med hårde stoffer, metadon og en masse alkohol.

Clean for første gang i 20 år
Cirkelines Æske har tidligere støttet en 37 årig mand, der har været på stoffer, piller eller alkohol siden han var 17 år. Han fik efterfølgende arbejde, lejlighed og fik derudover genoptaget kontakten til sin datter.

VIDSTE DU?
At Cirkelines Æske pt. støtter to forskellige personer, økonomisk, i deres respektive døgnbehandling på Betesda Rehabilitering i det midtjyske? Det giver rigtig god mening at hjælpe til i butikken, donere ting til butikken eller på anden måde støtte op om vort arbejde. Dette da alt overskud går til velgørende formål, såsom at støtte misbrugere i døgnbehandling.