Om Cirkelines Æske

Cirkelines Æske er en genbrugsbutik der henvender sig til børn fra 0 – 14 år. Vi sælger blandt andet tøj, sko, møbler, spil og legetøj. Alt vi får doneret, bliver testet og afprøvet, renset, vasket og klargjort på bedste måde. Vi sælger kun ting, som fungerer samt tøj, som vi selv ville lade vores børn gå i.
Alt der sælges i butikken er blevet doneret til os.

Cirkelines Æske drives ved hjælp af ca. 20 frivillige medarbejdere, samt leder. Lederen tager sig af de frivillige, praktikforløb og samarbejdsaftaler med Københavns Kommune, m.fl.

Butikken driver også “Cirkeline Strik” og “Cirkeline Redesign”.
En masse frivillige damer mødes én gang i måneden for at strikke i butikken. De strikker også hjemme og leverer løbende mange flotte kreationer til salg i butikken. Vores Redesign produkter kommer fra forskelligt genbrugsstof. Det bliver blandt andet til små dukkelifter, hagesmækker og tasker, mm.

Butikken blev startet i 2010, på initiativ af Kontaktcenter Klippen på Vesterbro. Fra april 2020 har Friends and Family overtaget driften af butikken. Formålet er fortsat at skabe et overskud til at hjælpe hjemløse og misbrugere på fode igen, og et nyt område er udsatte familier i København. Hjælpen formidles blandt andet til de personer, som Friends and Family har kontakt til.

Friends and Family er et socialt arbejde i Københavns Kommune, som tilbyder et familienetværk for udsatte familier. Arbejdet drives af frivillige i et partnerskab mellem Kirken i Kulturcenteret og Blå Kors Danmark.
Læs mere på: http://www.friendsandfamily.dk

Vort overskud
Overskuddet fra Cirkelines Æske går til at hjælpe udsatte familier, hjemløse og misbrugere på fode igen.
Butikken støtter blandt andet mennesker, som ellers ikke vil have mulighed for at komme i døgnbehandling samt alle dem, som samfundet har opgivet alt håb om at hjælpe.